Атракциони и игри

Блъскащи колички Spinning

Блъскащи електрически колички от IE Park Италия. Колички за двама играчи и едноместни мотори. Подходящи за деца над 6 години/1 сесия - 6 минути. Включени в пакети за рожден ден Classic или VIP.

Трамплин зони с фоум пит басейн

7 местен трамплин със странични матове и фоум пит басейн за свободно скачане и рождени дни. Втори двуместен трамплин с професионални матове за висок отскок. Подходящ за деца над 6 години. Включени в пакети за рожден ден Classic или VIP.

6D Кино

6D кино от Effeci Италия в 8 местен мини кино салон със специални ефекти. Избор от над 30 филма с различна тематика. Включено в пакети за рожден ден Classic или VIP.

Боулинг Highway 66

Мини боулинг изключително подходящ за деца - леки топки, лесна игра, гарантирано забавление. От най-добрият производител в света Qubica. Включен в пакети за рожден ден Classic или VIP.

Въртящи Колички Bumper

Въртящи надуваеми колички - могат да играят едновременно 5 деца. Подходящи за самостоятелно забавление и в рожден ден. Сесия - 6 минути. Включени в пакети за рожден ден Classic или VIP.

Lost Land Adventure

Любима приключенска игра в изолирана кабина и голяма екран. Стрелба с мисии. Подходяща за деца над 8 години. Включена в пакети за рождени дни Basic, Classic и VIP.

Batman Twin

Състезателна игра със стрелба. Любима на всички, които обичат бързите скорости и състезанията. Играта е двойна - подходяща за рождени дни. Подходяща за деца над 6 години. Включена в пакети за рожден Basic, Classic и VIP.

Rambo

Тактическа игра стрелба за двама играчи едновременно. Играта е включена в пакетите за рождени дни Basic, Classic и VIP.

Fruit Ninja/ Нинджа Плодове

Помогни на нинждата да разцепи максимално много плодове. Пази се от бомбите. Играта дава билети. Билетите обмени за страхотни награди на Рецепция в Luna Park. Включена в пакети за рожден ден Basic, Classic и VIP.

Nascar Game

Състезателна писта с мини коли. Играе се от 4ма играчи едновременно. Супер забавление по време на рожден ден. Дава билети. Събирай билети и ги обмени за страхотни награди на Рецепция в Luna Park. Включена в пакети за рожден ден Basic, Classic и VIP.

Grid Cars - състезателни игри

Качвай се на GRID и бъди готов за състезание! Шофирай някои от най-легендарните, желани и бързи коли като Pagani Zonda, Bugatti Veyron и Aston Martin DBR9. И какво по-добро място да се състезаваш с тези емблематични коли от най-известните световни писти? Притежавате ли всичко необходимо, за да покорите Donington Park, Spa Francorchamps или Okutama? Играта е включена в пакети за рожден ден Basic, Classic и VIP.

Sonic Air Hockey

Sonic Air Hockey включва добре известния герой и лого Sonic в графичния си дизайн. В допълнение играта предлага атрактивно LED осветление на масата и при пускане на шайбата, устойчиво на надраскване игрално поле, звукови ефекти, отбелязване на резултата на игралното поле и избираеми размери на шайбата, за да се контролира скоростта й. Разполагаме с няколко еър хокея, както и 2 бр детски еър хокей, подходящ за съвсем малки деца. Играта е част от пакети за рожден ден Basic, Classic и VIP.

Big Bass

Игра с награди. Играчите се засилват и дърпат дръжката, за да завъртят голямото колело. Когато колелото спре, печелят билети. За още по-голяма печалба е добавен Big Bass Bonus - играчите могат да спечелят до 1000 билета за перфектно завъртане! Big Bass е оборудвана със смешни риболовни гафове и завладяващ звуков пакет, така че да предложи истинско забавление за цялото семейство! Събирайте билете и обменете за награди в Luna park.

Maze Escape

Играй в лабиринта с топче, тествай уменията си и спечели билети. Билетите обмени за страхотни награди на рецепция в Luna Park.

Plant vs Zombies/Растения срещу Зомбита

Любимата игра от твоя таблет или телефон вече и аркадна. Ако си шампион вкъщи, ела и играй и при нас и спечели много билети. Джакпот 1000 билета! Обмени билетите за страхотни награди на Рецепция на Luna Park.

Down The Clown/ Свали Клоуна!

Една от най харесваните и любими игри. Свали с червените топки максимален брой от ехидните клоуни и спечели билети. Обмени билетите на рецепция за супер награди. Играта е подходяща за деца над 6 години.

Harpoon Lagoon/ Харпун Лагун

Игра за забавление на цялото семейство. Целта на играчите е да хванат възможно най-много водни обитатели с харпуна. Всеки улов носи различен брой билети. Играта дава билети. Съберете спечелените билети и обменете за награди от Рецепция. Подходяща за деца над 6 години.

Treasure Quest/ Търсене на Съкровище

Играй Търсене на Съкровище и спечели много билети! Завъртете колелото. Целта е стрелката да спре на сектор Bonus. Играта дава билети. Събирайте билети, за да спечелите награди.

Ice Ball

С топките уцели кръговете, за да спечелиш по-голям брой билети. Билетите обмени за страхотни награди на Рецепция на Luna Park. Подходяща над 8 години.

Zombie Чукчета

Удари с чукчето зомбитата и спечели билети! Билетите обмени за страхотни награди на Рецепция в Luna Park.

Doodle Jump

Забавна игра с награди. Движете жълтия контролер наляво и надясно и скачайте върху платформи с бонус точки. Избягвайте летящи чинии, черни дупки и сблъсък с чудовища. Целта е да стигнете най-високо и да съберете най-много билети. Играта дава билети. Събирайте билети, за да спечелите награди. Подходяща над 5 години.

Frogger Game/ Жаби

Стартирайте чрез бутона жабка и спечелете билети. Билетите обеменете за страхотни награди на Рецепция на Luna Park

Super Spin

Завъртете колелото, за да спечелите билети. Когато светлинният сигнал спре на сектор Jack Pot - печелите максимален брой билети! Билетите обменете за супер награди на рецепция в Luna Park.

Fright Night/ Духчета Чукчета

Удари с чукчетата духчетата максимално бързо и можеш да спечилиш играчка от витрината на играта. Може да се играе от двама играчи. Подходяща за деца над 5 години.

Big Dog Game/ Голямото куче

Who let the dogs out? Нахрани кучето като използваш кокала дръжка с максимален брой топки и спечели билети. Билетите обмени за страхотни награди. Играта е подходяща за деца над 5 години.

Ticket Storm/Буря на билетите

Пъхни ръката си в бурята от билети и вземи колкото можеш повече. Билетите обмени на Рецепция на Luna Park за страхотни награди.

Slam a Winner Game

Спечелете билети, като изпробвате късмета си с топката - печелите толкова билети, колкото е обозначено на дупката, в която е попаднала. Събирайте билети и печелете награди.

Баскетболи

Играйте баскетбол и спечелете билети. Билетите обменете за награди от рецепцията на Луна Парк. Подходяща над 8 години. Включена в пакети за рожден Basic, Classic и VIP.

Билярди

Билярди за забавление с приятели - 1 игра - 2 лв. Включена в пакети за рожден Basic, Classic и VIP.

Джаги

Качествени джаги Марадона. Подходящи над 8 години. Включени в пакети за рожден Basic, Classic и VIP.

Круша

Премери сили на Крушата. И пак и пак. Докато не подобриш рекорда!

Симулатори мотори

Супер симулатори мотори, пресъздават изживяване като от каране на истински пистов мотор.

За родители
Luna Park

Украси
Luna Park

Торти
Luna Park

МЕНЮ