Организирани тържества

В ресторант Тон Бонбон може да организирате детски рожден ден, особено подходящ за първи рожден ден, когато възрастните гости са много повече от децата, кръщенка, погача, прощапулник, baby shower, Вашия собствен рожден ден, юбилей, фирмено събиране, представяне.

Ресторантът разполага със 120 места на ниво партер и 70 места на ниво -1 непосредствено до Teen club Ton Bonbon. Три зали детски център – една в частта на ресторанта и 2 на площ от 350 кв.м на нивото над ресторанта. На ниво -1 е Teen club, където могат да се забавляват децата гости над 7 години. Всички детски зони са отделени от ресторантската част за удобство и спокойствие на гостите. Връзка между деца и родители е осигурена с постоянна телефонна връзка на всяка маса и монитори за видеонаблюдение.

Потърсете ни по телефона или на място и ще ви предложим пълна оферта за организирани тържества в ресторанта – с разнообразно меню, предложения за различни бутикови сладкиши от собствената ни работилница, украси и различни услуги като фото и видео заснемане.

Предложение
за родители

Украси
Тон Бонбон и Балон

Торти
Тон Бонбон

МЕНЮ