Рожден ден от 1 до 8 години

Изцяло обновен през септември 2019 година Тон Бонбон в Рива център предлага 2 зали за рождени дни за деца от 1 до 8 години и пространство за възрастните в непосредствена близост и с видимост към децата.

Зала Игротека

 Лабиринт с любимите пързалка и басейн с топки, обезопасена среда за игра на най-малките и изключително разнообразие от първокачествени играчки.

Зала Градът

Надуваем батут, а пространството е оранизирано като истински град, в който Бензиностанцията, Болницата и Супермаркетът очакват децата да развихрят своето въображение,

Организирайте  рожден ден за 8 деца е на цена 219 лв.

с включени 2 часа игра и в двете зали и хостеси за грижа за децата, рисунки по лице, меню с напитка, торта и покани.

 Възможност да развихрите въображението си с всичките ни допълнителни предложения за украса, вкусни изкушения и кенди маса, фото заснемане и всичко останало, от което се нуждаете, за най-незабравимия празник.

Рожден ден и Кръщене организираме и в ресторанта ни и третата зала  детски център към него, които се намират на ниво партер в същата сграда. Изключително подходящ вариант, когато децата гости са много по-малко (под 6) от възрастните. За рожден ден в ресторанта, моля проверете сайта на ресторанта ни.

Ул. Порто Лагос 49, ниво +1, телефон за резервации на рожден ден 0885763107

*Капаро за направена резервация не се връща като паричен израз - може да го запазите за бъдещи услуги или да изберете торта или украса за същата сума.

Тематичните партита


Пакет за Рожден Ден
Тон Бонбон


Допълнително за
100% КУПОН 
предлагаме


Предложения за
родителите